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「ジビエ」の有効利用に関する研究報告2019
https://fut.repo.nii.ac.jp/records/2384
https://fut.repo.nii.ac.jp/records/2384c15d5c2e-525c-4a17-8b28-94e29b6d5040
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2021-03-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 「ジビエ」の有効利用に関する研究報告2019 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Research report on the effective use of "Gibier" at 2019 in Japan | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Game,Branding, Force carves, Heat conductions, Processing facility, Recipe. | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
原, 道寛
× 原, 道寛× 古澤, 和也× 田中, 智一× 矢部, 希見子× Michihiro, Hara× Kazuya, Furusawa× Tomokazu, Tanaka× Kimiko, Yabe |
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抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | We herein report current progress of the research project, called “Gibier", in which we investigated various items related to gibier such as classical swine fever (CSF),its power of branding, processing facilities, and the model regions in Japan. In2019, we attend to nationwide congress of gibier and we exchanged information with authorized people in this field. Through investigating food processing of gibier and tasting various kinds of gibier food products, we concluded that making food manufacturing as well as recipes using various food processing technologies are very important for supplying safe and tasty gibier food. | |||||
書誌情報 |
福井工業大学研究紀要 号 50, p. 333-341, 発行日 2020-10-30 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 福井工業大学 | |||||
書誌レコードID | ||||||
識別子タイプ | NCID | |||||
関連識別子 | TF10133436 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |