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  1. 福井工業大学研究紀要

伝統野菜吉川ナスの味に関わる成分の季節変動

https://doi.org/10.57375/0002000016
https://doi.org/10.57375/0002000016
05674e3d-d120-405f-8415-463dce8d8001
名前 / ファイル ライセンス アクション
kiyou5311 088-094.pdf kiyou5311 088-094.pdf (4 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-02-13
タイトル
タイトル 伝統野菜吉川ナスの味に関わる成分の季節変動
言語 ja
タイトル
タイトル Changes of the Soluble Proteins in Polished Rice after Storage
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 Yoshikawa eggplant, Water, Brix value, Sugar, Amino acid
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.57375/0002000016
ID登録タイプ JaLC
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 大能,俊久 / 上田,泰希 / 森下,友登

× 大能,俊久 / 上田,泰希 / 森下,友登

ja 大能,俊久 / 上田,泰希 / 森下,友登

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著者(英)
姓名 Toshihisa,Ohno / Taiki,Ueda / Yuto,Morishita
言語 en
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Yoshikawa eggplant is a traditional vegetable at Sabae city in Fukui prefecture. In this study, we examined its seasonal variation of composition about taste for three years from 2018 through 2020. Water content became low, and brix value became high in November through three years. Fructose content was significantly (p<0.001) higher than glucose content, and sucrose content was very low compared to fructose and glucose. Gamma-aminobutyric acid and arginine became low since late in October through three years. Total amino acids content was changed by the year, and did not show constant behavior.
書誌情報 福井工業大学研究紀要

号 53, p. 88-94, 発行日 2023-10-31
出版者
出版者 福井工業大学
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2024-02-13 00:16:35.258754
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